Krajčkova knjiga receptov

Curry veganska juhaObjavil BarbaraCurry juhica, ali kot ji Barbara rada pravi - božanska, ker poboža vse brbončice. Popolna izbira za hladne in mokre jesenske dni, ko paše malo toplega crkljanja. 🙂
Kakijeva skledicaObjavil BarbaraKaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Hranljive energijske ploščiceObjavil BarbaraVedno se nam nekam mudi, pa naj bo to v službo, iz službe ali po opravkih. Barbarine energijske ploščice nas bodo napolnile s potrebno energijo, s katero bomo brez težav preživeli vsak dan.
Veganski tatarski biftekObjavil NikaVeganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Brezglutenske palačinkeObjavil KrajčekBrezglutenske palačinke so zelo enostavno pripravljene, hitro prebavljive in zelo okusne - vaš trebušček vam bo v vseh aspektih hvaležen. 🙂
Veganska orehova poticaObjavil NikaVeganska alternativa nam vsem znani sladici in kraljici decembrskih praznovanj - orehovi potici!
Božični kruhObjavil NikaSi letos za božič želite ustvariti nekaj drugega, kot potico? Vam smemo predlagati ta sočen, saden božični kruh, nad katerim bodo vsi navdušeni? Super, želimo vam prijetno peko! 🙂
Tunin namazObjavil KrajčekHitro, enostavno in nasitno - vse to vas bo pričakalo pri tem grešnem tuninem namazu.
Pita s figami – GalettaObjavil NikaSveže fige so nekaj najboljšega že, če jih jemo same. Pomislite, kako okusna mora potem biti šele ta pita!
1 2

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino