Krajčkova knjiga receptov

Falafli iz pečiceObjavil BarbaraHrustljavi falafli z mehko sredico, pečeni v pečici. Naša Barbara jih je postregla skupaj s praženim kislim zeljem in kuhanim krompirjem - ideja tudi za vaše kosilo?
Praženi sladki mandljiObjavil BarbaraZdrava različica doma praženih mandljev z agavinim sirupom, olivnim oljem, cimetom in eritritolom. Zimsko razvajanje, vonj cimeta, karamele in mandljev.
Kakijevo pecivoObjavil NikaAbsolutno navdušeni smo, ko nam stranke pošljete vaše kreacije v kuhinji! Tudi Kristino je zajela kaki norija (le kako je ne bi?!) in nam je poslala recept za njeno kakijevo sladico, ki je sila preprosta, hkrati pa oh tako dobra. 🙂 Hvala Kristina!
Kakijeva panna cottaObjavil KrajčekSte naveličani klasične italijanske panna cotte z gozdnimi sadeži? Potem je čas za zimsko različico! Zakaj? Ker imamo radi sezonsko (in lokalno). 🙂 V teh deževnih jesenskih dneh naj vam kot Sonce zažari kakijeva panna cotta. Hvala za recept, David!
Kakijeva skledicaObjavil BarbaraKaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Hranljive energijske ploščiceObjavil BarbaraVedno se nam nekam mudi, pa naj bo to v službo, iz službe ali po opravkih. Barbarine energijske ploščice nas bodo napolnile s potrebno energijo, s katero bomo brez težav preživeli vsak dan.
Domač sirup iz ingverja, limon in meduObjavil BarbaraNi skrivnost, da je ingver super rastlina, ki deluje protivnetno, protibakterijsko in znižuje holesterol. Skupaj v kombinaciji z medom in limono pa je zmagovalna kombinacija v bojih proti raznimi prehladi. Ne verjamete? Pa poskusite! 🙂
Bučni vafljiObjavil BarbaraPriljubljena belgijska sladica/zajtrk z Barbarinim jesenskim pridihom. Brez skrbi, če nimate pekača za vaflje! Barbara pravi, da iz testa lahko naredite tudi ameriške palačinke!
Zelena juhaObjavil BarbaraV Krajčku imamo najraje okusne juhe, ki dobro izgledajo, dobro dišijo in so dobre za naše telo. Barbarina zelena juha je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov - popolna za krepitev imunskega sistema.
Brokolijeva juhaObjavil BarbaraPoleg špinače je brokoli ena od redkih vrst zelenjave, ki vsebuje veliko količino koencima Q10, antioksidanta, ki ima preventivno funkcijo pri varovanju srca. Varujte svoje srce, pojejte malo Barbarine brokolijeve juhe. 🙂
Grahova juhaObjavil BarbaraGrah je vrtna zelenjava, ki vsebuje največ beljakovin in je zato idealen za športnike. Vsebuje tudi mnogo vlaknin, vitamina A, vse vrste vitamina B, vitamin C ter cink, fosfor, kalij, magnezij in železo. Priporočamo, da to Barbarino juhico zajemate z največjo žlico, ki jo premore vaša kuhinja. 🙂
1 2 3 9

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino