
Polnjena rdeča pesa
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Posebej zmešamo suhe in mokre sestavine. Nato združimo obe zmesi in dobro premešamo.
Napolnimo silikonske modelčke, ali pa zmes damo na peki papir in v pekač. Pečemo 10 minut na 180°C.
Ko se ohladi narežemo na kocke in hranimo v zaprti posodi.
NASVET: Uporabimo jih lahko kot samostojno malico ali jih nadrobimo in uporabimo kot granolo z jogurtom ali sadjem.
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Sveže fige so nekaj najboljšega že, če jih jemo same. Pomislite, kako okusna mora potem biti šele ta pita!
Hitro, enostavno in nasitno – vse to vas bo pričakalo pri tem grešnem tuninem namazu.
Italijanski piškoti Amaretti, oziroma ”razpokančki”, ki se vam bodo kar stopili v ustih.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)