Krajčkova knjiga receptov

Curry veganska juhaObjavil BarbaraCurry juhica, ali kot ji Barbara rada pravi - božanska, ker poboža vse brbončice. Popolna izbira za hladne in mokre jesenske dni, ko paše malo toplega crkljanja. 🙂
Zelena juhaObjavil BarbaraV Krajčku imamo najraje okusne juhe, ki dobro izgledajo, dobro dišijo in so dobre za naše telo. Barbarina zelena juha je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov - popolna za krepitev imunskega sistema.
Brokolijeva juhaObjavil BarbaraPoleg špinače je brokoli ena od redkih vrst zelenjave, ki vsebuje veliko količino koencima Q10, antioksidanta, ki ima preventivno funkcijo pri varovanju srca. Varujte svoje srce, pojejte malo Barbarine brokolijeve juhe. 🙂
Grahova juhaObjavil BarbaraGrah je vrtna zelenjava, ki vsebuje največ beljakovin in je zato idealen za športnike. Vsebuje tudi mnogo vlaknin, vitamina A, vse vrste vitamina B, vitamin C ter cink, fosfor, kalij, magnezij in železo. Priporočamo, da to Barbarino juhico zajemate z največjo žlico, ki jo premore vaša kuhinja. 🙂
Bučna juha z rdečo lečoObjavil BarbaraBuče so kar velika jesenska inspiracija naše Barbare. Zakaj ne bi bile, saj sta njihova vibrantna barva in okus res nekaj posebnega. Poleg tega pa so buče znani diuretik in pomagajo pri vnetju ledvic, ter sečnega mehurja.
Juha iz rdeče peseObjavil BarbaraKrajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada... zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Porova juhaObjavil NikaHitra in enostavna porova juha, ob kateri vam bodo zaplesale brbončice.
Pastinakova juhaObjavil NikaPastinak je sladka, škrobnata zimska korenovka in je zdrava zamenjava za krompir - je odličen vir vlaknin, vitaminov in hkrati vsebuje malo kalorij.
Bučna hokaido juhaObjavil NikaBučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Svilnata juhica iz česnovih cvetovObjavil NikaVsi poznamo mlado čebulo, kaj pa mlad česen, oziroma bolj natančno, česnove cvetove? Večinoma spregledan dar narave, ki ga mi še kako radi pripravljamo! Kaj porečete na čudovito spomladansko juhico s česnovimi cvetovi?
1 2

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino