Ferdinandovi kolački
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Čičerikino vodo s paličnim mešalnikom stepemo v sneg. Ko je čvrst (ko posodo obrnemo na glavo in sneg ne steče ven), dodamo limonin sok. Postavimo na stran.
V blenderju zblendamo vse ostale sestavine. Obe zmesi nato s kuhovnico previdno vmešaj skupaj. Pomembno je, da to izvedemo res pazljivo in počasi, da iz snega ne izgubimo vseh zračnih mehurčkov.
Naložimo v servirne posodice in čez noč pustimo v hladilniku. Pred serviranjem dekoriramo z naribano temno čokolado.
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Veganska alternativa nam vsem znani sladici in kraljici decembrskih praznovanj – orehovi potici!
Kombinacija jagode in rabarbare, združene v rahlem testu, spečenem do perfekcije… nikoli ne razočara.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)