
Pečena jabolka z orehovim nadevom
Sladica naše mladosti, ki nam ob vsakem grižljaju v spomin prikliče babičino kuhinjo in njen nasmejan obraz. 🙂
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Pečico segrejemo na 200°C.
Mleta lanena semena prelijemo s 3 žlicami vode in pustite stati 10 minut. V tem času se bodo semena napihnila in nastala bo homogena zmes.
Vse sestavine zmešamo v multipraktiku in jih prelijemo v poljubne modelčke.
Muffine pečemo v ogreti pečici 25 minut.
Ko so muffini pečeni jih premažemo bodisi z medom, bodisi s poljubno marmelado ali pa jih prelijemo s stopljeno čokolado in okrasimo z narezanimi mandlji.
Sladica naše mladosti, ki nam ob vsakem grižljaju v spomin prikliče babičino kuhinjo in njen nasmejan obraz. 🙂
Priljubljena belgijska sladica/zajtrk z Barbarinim jesenskim pridihom. Brez skrbi, če nimate pekača za vaflje! Barbara pravi, da iz testa lahko naredite tudi ameriške palačinke!
Poleti je tako vroče, da se nam v Krajčku res ne da kuhati nad vročim ognjem, svoje trebuščke pa raje polnimo o osvežilnimi solatami, kot ja ta.
Okusna in zdrava fižolova juha, s katero boste siti še nekaj ur po obroku.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)