
Veganski tatarski biftek
Veganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Pečico segrejemo na 200°C.
Mleta lanena semena prelijemo s 3 žlicami vode in pustite stati 10 minut. V tem času se bodo semena napihnila in nastala bo homogena zmes.
Vse sestavine zmešamo v multipraktiku in jih prelijemo v poljubne modelčke.
Muffine pečemo v ogreti pečici 25 minut.
Ko so muffini pečeni jih premažemo bodisi z medom, bodisi s poljubno marmelado ali pa jih prelijemo s stopljeno čokolado in okrasimo z narezanimi mandlji.
Veganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.
Lahki in okusni zelenjavni polpeti, ki se odlično obnesejo tako sveže pečeni, kot hladni; kot malica na delovnem mestu s skledo solate ali kot večerni prigrizek skupaj z doma narejeno guacamole omako.
Čokoladni posladek, ki ga ne boste morali nehati jesti. Nam ne verjamete? Kar poskusite sami… ampak zapomnite si, da smo vas opozorili.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)