Krajčkova knjiga receptov

RatatouilleObjavil NikaZ vami preprosto moramo deliti ta božanski ratatouille, ki smo ga naredili za vikend! Verjemite, res se splača malce dlje ''viseti'' v kuhinji! Za še bolj slasten rezultat vam priporočamo, da uporabite ekološko zelenjavo brez pesticidov iz naše trgovinice.
Vanilijevi muffini z malinami in borovnicamiObjavil rolandPoznate ta občutek v nedeljo popoldne, ko so vse trgovine že zdavnaj zaprte, vam pa kar naenkrat zapaše nekaj sladkega? Brez skrbi, niste edini – nam se je to zgodilo ta vikend, zato smo se odločili speči muffine. Ker pa ne želimo najboljših receptov zadržati samo zase, ga z veseljem delimo še z vami! Najboljša stvar teh muffinov? Recept je enostaven, brez živalskih produktov in resnično poteši tisto nedeljsko željo po sladkem. Prepričajte se sami!
Veganski tatarski biftekObjavil rolandVeganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Veganska orehova poticaObjavil rolandVeganska alternativa nam vsem znani sladici in kraljici decembrskih praznovanj - orehovi potici!
Presne kroglice z dateljni in kokosomObjavil NikaNajboljše sladice so tiste, ki jih ne pripravljamo dolgo in se ne pečejo! Take sladice so tudi najbolj nevarne, saj včasih izginejo, še preden jih uspemo dokončati. Predstavljamo vam eno takih sladic.
Domača juha iz koprivObjavil NikaBrez juhic nam živeti ni, sploh če so tako fotogenične in okusne, kot je tale!
Korenčkova juhaObjavil NikaKar nasmeh se nam nariše na obrazu, ko vidimo to čudovito oranžno kremno juhico, ki ni le zelo dobra, ampak je tudi prava vitaminska bomba.
Mandljevi piškotiObjavil NikaSuper lahki, super hitri in super okusni piškotki - ko nam zmanjka vseh zalog sladkarij v domu.
1 2

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino