Krajčkova knjiga receptov

Kakijeva panna cottaObjavil KrajčekSte naveličani klasične italijanske panna cotte z gozdnimi sadeži? Potem je čas za zimsko različico! Zakaj? Ker imamo radi sezonsko (in lokalno). 🙂 V teh deževnih jesenskih dneh naj vam kot Sonce zažari kakijeva panna cotta. Hvala za recept, David!
Kakijeva skledicaObjavil BarbaraKaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Hranljive energijske ploščiceObjavil BarbaraVedno se nam nekam mudi, pa naj bo to v službo, iz službe ali po opravkih. Barbarine energijske ploščice nas bodo napolnile s potrebno energijo, s katero bomo brez težav preživeli vsak dan.
Domač sirup iz ingverja, limon in meduObjavil BarbaraNi skrivnost, da je ingver super rastlina, ki deluje protivnetno, protibakterijsko in znižuje holesterol. Skupaj v kombinaciji z medom in limono pa je zmagovalna kombinacija v bojih proti raznimi prehladi. Ne verjamete? Pa poskusite! 🙂
Zelena juhaObjavil BarbaraV Krajčku imamo najraje okusne juhe, ki dobro izgledajo, dobro dišijo in so dobre za naše telo. Barbarina zelena juha je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov - popolna za krepitev imunskega sistema.
Brokolijeva juhaObjavil BarbaraPoleg špinače je brokoli ena od redkih vrst zelenjave, ki vsebuje veliko količino koencima Q10, antioksidanta, ki ima preventivno funkcijo pri varovanju srca. Varujte svoje srce, pojejte malo Barbarine brokolijeve juhe. 🙂
Teranova mešanicaObjavil BarbaraNaša Barbara ponuja recept za marmelado, ki je polna antioksidantov in železa. Odlična je za vse, ki se borite s slabokrvnostjo (pa še nesramno dobra je)!
Hokaido latteObjavil BarbaraV jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot - zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.
Veganski parmezanObjavil BarbaraŽivimo v takem času, ko lahko že čisto vse jedi ustvarimo brez glutena, brez laktoze in brez jajc. To dokazuje tudi recept za veganski parmezan, ki je nastal izpod pridnih rok naše krajčkove kuharice Barbare. Uporabite ga lahko povsod, kjer bi uporabili tudi mlečni parmezan.
Juha iz rdeče peseObjavil BarbaraKrajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada... zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Porova juhaObjavil NikaHitra in enostavna porova juha, ob kateri vam bodo zaplesale brbončice.
RatatouilleObjavil NikaZ vami preprosto moramo deliti ta božanski ratatouille, ki smo ga naredili za vikend! Verjemite, res se splača malce dlje ''viseti'' v kuhinji! Za še bolj slasten rezultat vam priporočamo, da uporabite ekološko zelenjavo brez pesticidov iz naše trgovinice.
1 2 3 7

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino