
Juha z lisičkami in krompirjem
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Bučke naribamo (lahko jih olupimo ali pa (če so domače) lupino kar pustimo). Malce jih posolimo in pustimo stati okoli 15 minut. Po 15 minutah jih čim bolje ožamemo.
Nariban sir (mozzarello zrežemo na majhne koščke) in jajca zmešamo, solimo in popramo ter dodamo k ožetim bučkam.
Dodamo zdrob in moko ter vse skupaj premešamo.
Pustimo, da narejena masa počiva vsaj 30 minut.
Pekač premažemo z oljem in posujemo z moko. Pečemo 45 minut na 200°C.
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.
Cvetača in krompir se res odlično podata skupaj. Če pa v enačbo vključimo še korenček in sir, pa je rezultat res naravnost fantastičen.
Grah je vrtna zelenjava, ki vsebuje največ beljakovin in je zato idealen za športnike. Vsebuje tudi mnogo vlaknin, vitamina A, vse vrste vitamina B, vitamin C ter cink, fosfor, kalij, magnezij in železo. Priporočamo, da to Barbarino juhico zajemate z največjo žlico, ki jo premore vaša kuhinja.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.