fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Odlične bučke s sirom

Zmagovalna kombinacija, ki je ni nikoli dovolj - sveže bučke in vedno aktualni sir!

Čas priprave45 minČas kuhanja45 minSkupni čas1 ura 30 min

Sestavine

 1 kg bučk
 250 g sira (mozzarella)
 4 jajca
 5 žlic zdroba
 2 žlici moke
 Sol in poper

Navodila

1

Bučke naribamo (lahko jih olupimo ali pa (če so domače) lupino kar pustimo). Malce jih posolimo in pustimo stati okoli 15 minut. Po 15 minutah jih čim bolje ožamemo.

2

Nariban sir (mozzarello zrežemo na majhne koščke) in jajca zmešamo, solimo in popramo ter dodamo k ožetim bučkam.

3

Dodamo zdrob in moko ter vse skupaj premešamo.

4

Pustimo, da narejena masa počiva vsaj 30 minut.

5

Pekač premažemo z oljem in posujemo z moko. Pečemo 45 minut na 200°C.

Še več receptov za vas

    Slastna paradižnikova omaka

    Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.

    Preberi več

    Grahova juha

    Grah je vrtna zelenjava, ki vsebuje največ beljakovin in je zato idealen za športnike. Vsebuje tudi mnogo vlaknin, vitamina A, vse vrste vitamina B, vitamin C ter cink, fosfor, kalij, magnezij in železo. Priporočamo, da to Barbarino juhico zajemate z največjo žlico, ki jo premore vaša kuhinja. 🙂

    Preberi več