
Prebranec
Nam se kar sline pocedijo ob misli na ”taprav” balkanski prebranec. Ta recept vam bo uresničil vse vaše skrite balkansko obarvane kulinarične želje.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Bučke naribamo (lahko jih olupimo ali pa (če so domače) lupino kar pustimo). Malce jih posolimo in pustimo stati okoli 15 minut. Po 15 minutah jih čim bolje ožamemo.
Nariban sir (mozzarello zrežemo na majhne koščke) in jajca zmešamo, solimo in popramo ter dodamo k ožetim bučkam.
Dodamo zdrob in moko ter vse skupaj premešamo.
Pustimo, da narejena masa počiva vsaj 30 minut.
Pekač premažemo z oljem in posujemo z moko. Pečemo 45 minut na 200°C.
Nam se kar sline pocedijo ob misli na ”taprav” balkanski prebranec. Ta recept vam bo uresničil vse vaše skrite balkansko obarvane kulinarične želje.
Poleg špinače je brokoli ena od redkih vrst zelenjave, ki vsebuje veliko količino koencima Q10, antioksidanta, ki ima preventivno funkcijo pri varovanju srca. Varujte svoje srce, pojejte malo Barbarine brokolijeve juhe. 🙂
Sliši se precej eksotično, ampak vam zagotavljamo, da okusi odlično pašejo skupaj. Super recept za martinovo pojedino!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)