
Hokaido latte
V jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot – zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Beljake stepite v sneg ter dodajte kokosovo moko in sladkor. Pecite v tortnem modelu, v ogreti pečici, 20 minut na 170 °C.
Za kremo stepite kokosovo smetano in jo shranite v hladilniku. Čokolado raztopite na sopari, odstavite in dodajte rumenjake. V mlačno maso nazadnje vmešajte še stepeno smetano.
Ko je biskvit ohlajen (modela ne odpirajte), nanj nalijte kremo in vse skupaj postavite v hladilnik za najmanj 4 ure, še bolje pa čez noč.
Vir: vsebrezglutena.si
V jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot – zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.
Italijanski piškoti Amaretti, oziroma ”razpokančki”, ki se vam bodo kar stopili v ustih.
Kurkuma vsebuje vrsto hranilnih snovi in vitaminov, med drugim vitamin C, vitamin B6, mangan, magnezij, železo, veliko vlaknin in tudi kalij, zato je ta recept pravi mali zaklad, ki vas bo branil pred zimskimi prehladi.
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)