fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Stročji fižol s paradižnikom

Mogoče najboljša poletna osvežilna solata, ki jo boste kdajkoli srečali!

Čas priprave10 minČas kuhanja20 minSkupni čas30 min

Sestavine

 ½ kg stročjega fižola
 6 strokov česna
 Manjši šopek peteršilja
 3 sveži paradižniki
 Sol

Navodila

1

Stročji fižol operemo in narežemo na majhne koščke ter kuhamo v slani vodi približno 15 minut. Kuhan fižol odcedimo, vodo pa prihranimo.

2

V kozico damo žlico oljčnega olja in polovico strtega česna. Na hitro prepražimo, da česen zadiši. Dodamo narezan paradižnik in dušimo minuto ali dve.

3

Nazadnje vmešamo kuhan stročji fižol, po potrebi prilijemo malo vode, v kateri se je kuhal, in jed začinimo s preostankom česna ter s peteršiljem.

Še več receptov za vas

    Veganski parmezan

    Živimo v takem času, ko lahko že čisto vse jedi ustvarimo brez glutena, brez laktoze in brez jajc. To dokazuje tudi recept za veganski parmezan, ki je nastal izpod pridnih rok naše krajčkove kuharice Barbare. Uporabite ga lahko povsod, kjer bi uporabili tudi mlečni parmezan.

    Preberi več

    Zlato kurkumino mleko

    Kurkuma vsebuje vrsto hranilnih snovi in vitaminov, med drugim vitamin C, vitamin B6, mangan, magnezij, železo, veliko vlaknin in tudi kalij, zato je ta recept pravi mali zaklad, ki vas bo branil pred zimskimi prehladi.

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]