
Juha z lisičkami in krompirjem
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Kokosovo olje damo v kozico in na njem popražimo sesekljano čebulo in česen.
Narežemo vso zelenjavo in jo dodamo v kozico. Kuhamo okoli 10 minut, dokler se zelenjava ne zmehča.
Ko je zelenjava mehka jo zblendamo in naša okusna juhica je pripravljena.
NAMIG: Za dekoracijo in okus se zraven lepo poda veganski pamezan. Recept najdeš med našimi recepti :)
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Bučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
V Krajčku imamo najraje okusne juhe, ki dobro izgledajo, dobro dišijo in so dobre za naše telo. Barbarina zelena juha je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov – popolna za krepitev imunskega sistema.
Vsi poznamo mlado čebulo, kaj pa mlad česen, oziroma bolj natančno, česnove cvetove? Večinoma spregledan dar narave, ki ga mi še kako radi pripravljamo! Kaj porečete na čudovito spomladansko juhico s česnovimi cvetovi?
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)