fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Presne kroglice z dateljni in kokosom

Najboljše sladice so tiste, ki jih ne pripravljamo dolgo in se ne pečejo! Take sladice so tudi najbolj nevarne, saj včasih izginejo, še preden jih uspemo dokončati. Predstavljamo vam eno takih sladic.

Skupni čas40 min

Sestavine

Masa
 200 g razkoščenih dateljev
 180 g kokosovega masla
 80 g kokosove moke
Preliv
 120 ml kokosovega olja
 10 žličk 100% kakava v prahu
 3 žlice agavinega sirupa

Navodila

1

Datlje namočimo v vodi in jih pustimo namočene 30 minut.

2

Ko jih odcedimo, jih skupaj s kokosom dobro zmeljemo v sekljalniku.

3

Dobljeni masi dodamo kokosovo maslo in vse skupaj še enkrat dobro zmeljemo, da dobimo lepo gladko maso.

4

Maso oblikujemo v kroglice, ki jih odlagamo na pekač pokrit s peki papirjem.

5

Pekač postavimo v hladilnik, da se kroglice strdijo (jaz sem ga pustila čez noč v mrzli shrambi).

6

Pripravimo čokoladni preliv in kroglice v njem povaljamo.

7

Na koncu kroglice povaljamo še v kokosu. Dober tek!

OPOZORILO: kroglice hranite na hladnem.

Še več receptov za vas

    Štruklji z mladimi koprivami

    Se vam je v otroštvu kdaj zgodilo, da ste se, sploh ne veste kako, zakotalili v koprive? Z našimi okusnimi štruklji se koprivam lahko maščujete za vse boleče otroške dni (pa še nesramno dobri in zdravi so)!

    Preberi več

    Kumarični gaspačo z lubenico

    Na vroč poletni dan se prileže nekaj hladnega. Ta gaspačo s kumaro in lubenico je zelo lahek, osvežilen, poleg tega pa je še prava paša za oči. S tem gaspačom pa se boste še poskrbeli, da boste poleti dobro hidrirani.

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]