fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Polnjene bučke z ajdovo kašo

Imate preveč bučk in ne veste, kako še bi jih pripravili? Okusne in nasitne ladjice iz bučk, polnjene z ajdovo kašo in zelenjavo bodo to težavo odpravile.

Skupni čas1 ura

Sestavine

 2 srednje veliki bučki
 50 g ajdove kaše
 1 paradižnik
 1 korenček
 1 paprika
 Zelenjavna mešanica (sveža ali suha)
 (Feta sir)

Navodila

1

Za začetek skuhamo ajdovo kašo. Bučke prerežemo na pol in jih izdolbemo. Naribamo korenček, paradižnik in papriko dobro umijemo in narežemo na manjše koščke. Če uporabljamo sir, ga naribamo.

2

Ajdovo kašo, korenček, paradižnik, papriko in domačo zelenjavno mešanico ali biogeto zmešamo v večji skledi. Dobljeno zmes napolnimo v bučke (po vrhu posujemo malo naribanega sira, če ga uporabljamo).

3

Bučke pečemo na 180°C, okoli 30 minut.

Še več receptov za vas

    Bezgova limonada

    Poleti je naše najnujnejše opravilo najti popolno senco, popolno knjigo, in tako v miru preživeti popoldne. Da pa boste tudi dovolj hidrirani, vam tu izdamo še recept za popolno poletno osvežitev – bezgova limonada!

    Preberi več

    Slastna paradižnikova omaka

    Paradižnikova omaka je vsestranska omaka, ki jo lahko uporabimo marsikje v kuhinji, saj je osnovna sestavina marsikatere jedi, sploh italijanskih. Vsak kuhar zato nujno potrebuje odličen recept paradižnikove omake, s katero bo lahko navdušil že, ko jo bo samo ponudil s testeninami.

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]