
Bučna hokaido juha
Bučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Kumare operemo, jih po dolgem prerežemo in postrgamo semena. Meso kumar zrežemo na kocke, jim dodamo vse preostale sestavine, le nekaj metinih lističev prihranimo za konec.
Vse skupaj pretlačimo s paličnim mešalnikom, mešanico začinimo s soljo in poprom in juho za 2 do 6 ur postavimo v hladilnik.
Rezinama lubenic odstranimo semena in lubenici zrežemo na kocke. Bučna semena popražimo v teflonski posodi brez dodatka maščobe.
Ohlajeno juho porazdelimo po krožnikih ali skodelicah, po njej potresemo kocke lubenice in pražena semena, pokapamo z olivnim oljem in postrežemo.
Bučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Grah je vrtna zelenjava, ki vsebuje največ beljakovin in je zato idealen za športnike. Vsebuje tudi mnogo vlaknin, vitamina A, vse vrste vitamina B, vitamin C ter cink, fosfor, kalij, magnezij in železo. Priporočamo, da to Barbarino juhico zajemate z največjo žlico, ki jo premore vaša kuhinja. 🙂
Krajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada… zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)