fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Bezgova pita z jagodami

Bezeg je mnogostrana rastlina, ki jo lahko uporabimo res kjerkoli, pa najsi bo to kot okusna limonada, hranljivi ocvrtki ali pa kot pregrešna pita. Ta recept je res hit vseh naših Krajčkovih poletij.

Skupni čas1 ura

Sestavine

 Testo za palačinke po lastnem receptuMi smo naredili naše pirine - kliknite za recept :)
 Bezgovo cvetje
 Rum
 Vanilija (strok ali izvleček)
 Sladkor po okusu (trsni, kokosov, naravna sladila)
 Jagode

Navodila

1

Pripravimo malo gostejše testo za palačinke.

2

Očistimo bezgove cvetove in jih dodamo v testo, odišavimo z rumom, vanilijo in sladimo po okusu.

3

Pripravljeno testo stresemo v pekač, obložen s peki papirjem.

4

Okrasimo z jagodami in pečemo 30 minut na 190°C.

Ob piti se odlično prileže še kepica poljubnega sladoleda.

Še več receptov za vas

    Cheesecake s čokolado

    Kdo pravi, da so sladice brez jajc in mleka nemogoče za pripravo in čisto brez okusa? Naš cheesecake je tu, da enkrat za vselej podre neresnične stereotipe rastlinske prehrane!

    Preberi več

    Makovi muffini

    Šolski zvonec je že zazvonil in življenje počasi prehaja nazaj na ustaljene tire. Ja, tudi poletje nam počasi maha v slovo. Za tolažbo nam je naša Barbara pripravile te čudovite muffine, ki jih je že njej delala njena babica. 🙂

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]