
Ferdinandovi kolački
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Pripravimo malo gostejše testo za palačinke.
Očistimo bezgove cvetove in jih dodamo v testo, odišavimo z rumom, vanilijo in sladimo po okusu.
Pripravljeno testo stresemo v pekač, obložen s peki papirjem.
Okrasimo z jagodami in pečemo 30 minut na 190°C.
Ob piti se odlično prileže še kepica poljubnega sladoleda.
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Recept za popolne brezglutenske brownije, ki vam ne bodo vzeli veliko časa, vas bodo pa vsekakor navdušili s svojim okusom! Prepričajte se sami!
Veganska alternativa nam vsem znani sladici in kraljici decembrskih praznovanj – orehovi potici!
Priljubljena belgijska sladica/zajtrk z Barbarinim jesenskim pridihom. Brez skrbi, če nimate pekača za vaflje! Barbara pravi, da iz testa lahko naredite tudi ameriške palačinke!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)