
Čoko kroglice z Rok’s peanutt butter sladoledom in vročo polivko
Čokoladni posladek, ki ga ne boste morali nehati jesti. Nam ne verjamete? Kar poskusite sami… ampak zapomnite si, da smo vas opozorili.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Za osnovo zmešamo mlete orehe s preostalimi sestavinami in enakomerno razporedimo po tortnem modelu (premera 20 cm ali manj). Postavimo v hladilnik in pripravimo nadev.
Indijske oreščke predhodno za 15 minut namočimo v vreli vodi. Skupaj z olupljenim jabolkom in ostalimi sestavinami zmiksamo s paličnim mešalnikom do gladkega. Razporedimo po osnovi.
Za preliv rahlo segrejemo kokosovo olje, dodamo kakav in agavo. Premešamo in prelijemo po torti. Postavimo v hladilnik ali zamrzovalnik in postrežemo ohlajeno.
Vir: Kalček
Čokoladni posladek, ki ga ne boste morali nehati jesti. Nam ne verjamete? Kar poskusite sami… ampak zapomnite si, da smo vas opozorili.
Naslov recepta že vse pove – mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Veganska alternativa nam vsem znani sladici in kraljici decembrskih praznovanj – orehovi potici!
Ste vedeli, da kostanj lahko uporabite tudi v sladicah? Ne?! Potem morate pa nujno poskusiti ta recept – postal bo vaša najljubša jesenska sladica.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)