fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Veganski parmezan

Živimo v takem času, ko lahko že čisto vse jedi ustvarimo brez glutena, brez laktoze in brez jajc. To dokazuje tudi recept za veganski parmezan, ki je nastal izpod pridnih rok naše krajčkove kuharice Barbare. Uporabite ga lahko povsod, kjer bi uporabili tudi mlečni parmezan.

Skupni čas5 min

Sestavine

 ½ skodelice indijskih oreščkov
 ½ skodelice sončničnih semen
 4 žlice kvasnih kosmičev
 1 žlička suhega timijana
 Sol (po okusu)

Navodila

1

Vse sestavine v blenderju ali multipraktiku zdrobimo v prah (pulzni način blendanja).

Parmezan hranimo v steklenem kozarcu.

Še več receptov za vas

    Prebranec

    Nam se kar sline pocedijo ob misli na ”taprav” balkanski prebranec. Ta recept vam bo uresničil vse vaše skrite balkansko obarvane kulinarične želje.

    Preberi več

    Cheesecake s čokolado

    Kdo pravi, da so sladice brez jajc in mleka nemogoče za pripravo in čisto brez okusa? Naš cheesecake je tu, da enkrat za vselej podre neresnične stereotipe rastlinske prehrane!

    Preberi več

    Mandljevi piškoti

    Ni nujno, da se s piškoti lahko le pregrešimo! Tile mandljevi piškoti so preprosti (samo 4 sestavine!), okusni, nasitni, povrhu vsega pa jih lahko pripravimo še čisto brez sladkorja.

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]