
Osvežilna poletna solata
Poleti je tako vroče, da se nam v Krajčku res ne da kuhati nad vročim ognjem, svoje trebuščke pa raje polnimo o osvežilnimi solatami, kot ja ta.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Vse sestavine v blenderju ali multipraktiku zdrobimo v prah (pulzni način blendanja).
Parmezan hranimo v steklenem kozarcu.
Poleti je tako vroče, da se nam v Krajčku res ne da kuhati nad vročim ognjem, svoje trebuščke pa raje polnimo o osvežilnimi solatami, kot ja ta.
Naslov recepta že vse pove – mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Kaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Veganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)