
Lahka čokoladna torta s kokosom
Lahka čokoladna in kokosova tortica, ki se kar stopi v ustih! Poleg tega pa je primerna tudi za vse z intoleranco na gluten in laktozo.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Čičerikino vodo s paličnim mešalnikom stepemo v sneg. Ko je čvrst (ko posodo obrnemo na glavo in sneg ne steče ven), dodamo limonin sok. Postavimo na stran.
V blenderju zblendamo vse ostale sestavine. Obe zmesi nato s kuhovnico previdno vmešaj skupaj. Pomembno je, da to izvedemo res pazljivo in počasi, da iz snega ne izgubimo vseh zračnih mehurčkov.
Naložimo v servirne posodice in čez noč pustimo v hladilniku. Pred serviranjem dekoriramo z naribano temno čokolado.
Lahka čokoladna in kokosova tortica, ki se kar stopi v ustih! Poleg tega pa je primerna tudi za vse z intoleranco na gluten in laktozo.
Bezeg je mnogostrana rastlina, ki jo lahko uporabimo res kjerkoli, pa najsi bo to kot okusna limonada, hranljivi ocvrtki ali pa kot pregrešna pita. Ta recept je res hit vseh naših Krajčkovih poletij.
Jabolčna pita, oz. ”jabolčni štrudl” je zelo priljubljena sladica pri Slovencih. Si upate pripraviti malce drugačno različico te popularne sladice?
Kombinacija jagode in rabarbare, združene v rahlem testu, spečenem do perfekcije… nikoli ne razočara.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)