Ferdinandovi kolački
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Za začetek skuhamo ajdovo kašo. Bučke prerežemo na pol in jih izdolbemo. Naribamo korenček, paradižnik in papriko dobro umijemo in narežemo na manjše koščke. Če uporabljamo sir, ga naribamo.
Ajdovo kašo, korenček, paradižnik, papriko in domačo zelenjavno mešanico ali biogeto zmešamo v večji skledi. Dobljeno zmes napolnimo v bučke (po vrhu posujemo malo naribanega sira, če ga uporabljamo).
Bučke pečemo na 180°C, okoli 30 minut.
Super sočni, super okusni in super tradicionalni slovenski Ferdinandovi kolački!
Mala razvajanja na koncu dneva veljajo največ. Barbara je tokrat pripravila puhasto kremo iz matche in čičerikine vode, aquafabe.
Sliši se precej eksotično, ampak vam zagotavljamo, da okusi odlično pašejo skupaj. Super recept za martinovo pojedino!
Naj v vašem domu zadiši po morski hrani, kuhani v belem vinu!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)