fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Polnjena rdeča pesa

Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!

Skupni čas30 min

Sestavine

 10 srednje debelih rdečih pes
 3 trdo kuhana jajca
 250 g kaper
 4 kisle kumarice
 1 konzerva sardelinih filejev
 1 tuba majoneze
 Peteršilj
 Malo limoninega soka

Navodila

1

Peso skuhamo, olupimo, obrežemo, da je vsa enako velika in jo izdolbemo.

2

Ohlajeno napolnimo z mešanico na drobne kocke narezanih jajc, kaper, kumaric in sardelnih filetov. Povežemo z dodatkom majoneze.

3

Z nabrizgano majonezo in listki peteršilja okrasimo nadevane pese tudi po vrhu. Ponudimo kot začetno jed, kot mali prigrizek ali kot dopolnilo in okras narezkov.

Še več receptov za vas

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]