Print Options:

Polnjena rdeča pesa

Za število oseb1 porcijaSkupni čas30 min

Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!

 10 srednje debelih rdečih pes
 3 trdo kuhana jajca
 250 g kaper
 4 kisle kumarice
 1 konzerva sardelinih filejev
 1 tuba majoneze
 Peteršilj
 Malo limoninega soka
1

Peso skuhamo, olupimo, obrežemo, da je vsa enako velika in jo izdolbemo.

2

Ohlajeno napolnimo z mešanico na drobne kocke narezanih jajc, kaper, kumaric in sardelnih filetov. Povežemo z dodatkom majoneze.

3

Z nabrizgano majonezo in listki peteršilja okrasimo nadevane pese tudi po vrhu. Ponudimo kot začetno jed, kot mali prigrizek ali kot dopolnilo in okras narezkov.