
Božanska lečina juha
Da vam bo vaša prebava hvaležna si privoščite krožnik vroče lečine juha – leča je namreč polna lahko prebavljivih beljakovin in vlaknin. Z njo si zato lahko uravnavamo in pospešujemo prebavo – za po vrhu pa je še okusna!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V veliki posodi na repičnem olju prepražimo čebulo da postekleni. Dodamo na koleščke narezano korenje in kakšno minuto pražimo. Dodamo na majhne kocke narezan krompir, dobro premešamo.
Dodamo sesekljan česen in pražimo, dokler ne zadiši. Potresemo s šetrajem, majaronom ter dodamo malo domače paradižnikove mezge. Premešamo in dodamo sveže ali zmrznjene lisičke, jih malo prepražimo in vse skupaj zalijemo z vročo vodo. Solimo in popramo po okusu ter kuhamo približno 20 minut.
Ko je juha kuhana, ji dodamo sesekljan peteršilj in 1 olivno olje. Postrežemo z dobrim kruhom in kislo smetano (po želji).
Da vam bo vaša prebava hvaležna si privoščite krožnik vroče lečine juha – leča je namreč polna lahko prebavljivih beljakovin in vlaknin. Z njo si zato lahko uravnavamo in pospešujemo prebavo – za po vrhu pa je še okusna!
Bučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Kar nasmeh se nam nariše na obrazu, ko vidimo to čudovito oranžno kremno juhico, ki ni le zelo dobra, ampak je tudi prava vitaminska bomba.
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)