
Drobljenec
Drobljenec rada pripravim v porcijske skodele.
Tako je že 3/4 serviran v lični embalaži, samo že jogurt na vrhu in obrok je nared.
Še topel drobljenec za hladna jutra ali hladen za malico v šoli/službi/na izletu.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Čebulo in česen nasesekljamo. V loncu segrejemo olivno olje in popražimo česen ter čebulo.
V lonec dodamo vse ostale sestavine in kuhamo, dokler vse sestavine niso kuhane. Ko so vse sestavine lepo mehke in skuhane juho zblendamo.
Polento skuhamo po navodilih, dodamo 1 žlico kokosovega olja in malo rastlinskega napitka. Še vročo jo vlijemo v modelčke (predhodno modelčke splaknemo pod tekočo vodo).
Ko se polenta malo ohladi, nastanejo lepe mini tortice, ki jih postrežemo na praznem krožniku, nato pa okoli vlijemo vročo juho in postrežemo.
Drobljenec rada pripravim v porcijske skodele.
Tako je že 3/4 serviran v lični embalaži, samo že jogurt na vrhu in obrok je nared.
Še topel drobljenec za hladna jutra ali hladen za malico v šoli/službi/na izletu.
Hrustljavi falafli z mehko sredico, pečeni v pečici. Naša Barbara jih je postregla skupaj s praženim kislim zeljem in kuhanim krompirjem – ideja tudi za vaše kosilo?
Naslov recepta že vse pove – mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)