
Proseni polpeti
Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Beljake stepite v sneg ter dodajte kokosovo moko in sladkor. Pecite v tortnem modelu, v ogreti pečici, 20 minut na 170 °C.
Za kremo stepite kokosovo smetano in jo shranite v hladilniku. Čokolado raztopite na sopari, odstavite in dodajte rumenjake. V mlačno maso nazadnje vmešajte še stepeno smetano.
Ko je biskvit ohlajen (modela ne odpirajte), nanj nalijte kremo in vse skupaj postavite v hladilnik za najmanj 4 ure, še bolje pa čez noč.
Vir: vsebrezglutena.si
Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).
Kdo se lahko upre domače narejenemu soku brez dodanega sladkorja, konzervansov in barvil? Mi definitivno ne, vi pa tudi ne, ko boste poskusili ta osvežilni napitek!
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Ni nujno, da se s piškoti lahko le pregrešimo! Tile mandljevi piškoti so preprosti (samo 4 sestavine!), okusni, nasitni, povrhu vsega pa jih lahko pripravimo še čisto brez sladkorja.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)