fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Vino Colja Pinela 0,75l

9,50 

Znamka: Colja

Količina: 0,75 l

Proizvajalec: Vina Colja

Vina Colja vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna.

Vino Colja Pinela 0,75 l

Pinela je avtohtona sorta Vipavske doline. Vino je intenzivno zlato-rumene barve in umirjenega videza. Je sveže, lahkotno, mehkega prefinjenega okusa. Vonj ima po citrusih, vaniliji in gozdnih sadežih. Aroma je nežna, sadna. Primerna za jedi iz belega mesa, ribjim jedem in hladnim predjedem.

 

Vina Colja

Vina Colja so raznolika. Nekatera vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna. Polnost njihovih vin prebudi čute in njihova razkošna aroma popelje v nepozabno doživetje.Vsaka sorta ima svojo značilnost, svoje življenje in svoj utrip. Ena je elegantna, druga nadebudna, tretja spet pogumna in plemenita … In za vsako je prostor v našem vsakdanu, ob različnih trenutkih. Simfonija posamezne sorte bo zadonela na svojstven način.

S tradicionalno vzgojo in manjšo obremenjenostjo vinske trte Vina Colja iz Vipavske doline pridelujejo grozdje najvišje kakovosti. Tako je tudi vino. Njegov edinstven značaj med drugim omogočajo klimatske razmere, saj se pri nas prepletata mediteranski in celinski vpliv. Svoje doda tudi značilna burja. S kratkimi in močnimi sunki grozdju vdahne odločnost.

 

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!