fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Penina Colja Carmi 0,75l

10,50 

Znamka: Colja

Količina: 0,75 l

Proizvajalec: Vina Colja

Penina Carmi pridelana po klasični metodi iz grozdja sorte Malvazija, Chardonnay, Rumeni muškat. Bistra, zlato rumene barve z lepimi mehurčki.

Vina Colja vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna.

Penina Colja Carmi 0,75 l

Penina Carmi pridelana po klasični metodi iz grozdja sorte Malvazija, Chardonnay, Rumeni muškat. Bistra, zlato rumene barve z lepimi mehurčki. Penina je harmonična, sadna in z dolgim pookusom. Izvrstni spremljevalec slavnostnih dogodkov, idealen aperitiv.

 

Vina Colja

Vina Colja so raznolika. Nekatera vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna. Polnost njihovih vin prebudi čute in njihova razkošna aroma popelje v nepozabno doživetje. Poseben dogodek, slavnostno ozračje. Trenutek, ki ima veliko vrednost in globok pomen. Zaznamujemo ga s posebnim vinom – penino. Mehurčki se spajajo v ogrlico in napolnijo naše čute z veseljem, radostjo. Oplemenitijo trenutek, ki zaznamuje našo zgodbo.

S tradicionalno vzgojo in manjšo obremenjenostjo vinske trte Vina Colja iz Vipavske doline pridelujejo grozdje najvišje kakovosti. Tako je tudi vino. Njegov edinstven značaj med drugim omogočajo klimatske razmere, saj se pri nas prepletata mediteranski in celinski vpliv. Svoje doda tudi značilna burja. S kratkimi in močnimi sunki grozdju vdahne odločnost.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!