fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Špargljeva pita

Šparglji, oziroma beluši so res nekaj posebnega, saj prečiščujejo telo (čistijo ledvice, mehur, sečne kanale, kri, črevesje in jetra) in vsebujejo vitamine in minerale kot so fosfor, žveplo, kalcij, magnezij, železo, baker, cink, mangan, jod, vitamin C, B-kompleks, vitamin E in vitamin A. Poskusite jih še v naši piti!

Skupni čas1 ura

Sestavine

Testo
 250 g pirine moke
 125 g masla
 1 jajce
 Ščep soli
Nadev
 Šop špargljev
 360 g kisle smetane
 4 jajca
 Sol, poper
 (Češnjevi paradižniki za okras)

Navodila

Testo
1

Sestavine na hitro zgnetemo v kepo, zavijemo v folijo in damo za 30 minut v hladilnik.

Nadev
2

Šparglje očistimo, narežemo in na hitro pokuhamo. Na razvaljano testo naložimo šparglje, prelijemo s kislo smetano, ki smo ji primešali jajca, sol in poper. Okrasimo s paradižnički.

3

Pečemo 45 minut, v vnaprej ogreti pečici na 200°C.

Namesto špargljev lahko uporabimo bučke, malancane, cvetačo ali kakšno drugo zelenjavo.

Še več receptov za vas

    Hokaido latte

    V jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot – zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.

    Preberi več

    Teranova mešanica

    Naša Barbara ponuja recept za marmelado, ki je polna antioksidantov in železa. Odlična je za vse, ki se borite s slabokrvnostjo (pa še nesramno dobra je)!

    Preberi več

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]