
Stročji fižol s paradižnikom
Mogoče najboljša poletna osvežilna solata, ki jo boste kdajkoli srečali!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Proseno kašo prelijemo z rastlinskim napitkom. Med stalnim mešanjem jo zavremo in na rahlem ognju kuhamo toliko časa, dokler se vsa ne prepoji z rastlinskim napitkom. Ob tem stalno mešamo, da se nam kaša ne začne zažigati. Odstavimo in počakamo , da se ohladi.
Vmes naribamo jabolka in jim dodamo sladkor in cimet ter sesekljane orehe.
Vzamemo steklen pekač in ga premažemo z rastlinskim maslom. S polovico ohlajene prosene kaše prekrijemo dno pekača, nato dodamo plast jabolk in vse to pokrijemo še z preostankom prosene kaže. Čez vse skupaj prelijemo sladko smetano in damo v pečico za 20 minut na 180°C.
NASVET: če boste narastek postregli kot sladico, lahko dodate kepico vanilijevega sladoleda.
Mogoče najboljša poletna osvežilna solata, ki jo boste kdajkoli srečali!
Brezglutenske palačinke so zelo enostavno pripravljene, hitro prebavljive in zelo okusne – vaš trebušček vam bo v vseh aspektih hvaležen.
Priljubljena spomladanska zelenjava, šparglji, tokrat v družbi smetanove omake in piščanca.
Recept za popolne brezglutenske brownije, ki vam ne bodo vzeli veliko časa, vas bodo pa vsekakor navdušili s svojim okusom! Prepričajte se sami!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.