
Kakijeva skledica
Kaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Posebej zmešamo suhe in mokre sestavine. Nato združimo obe zmesi in dobro premešamo.
Napolnimo silikonske modelčke, ali pa zmes damo na peki papir in v pekač. Pečemo 10 minut na 180°C.
Ko se ohladi narežemo na kocke in hranimo v zaprti posodi.
NASVET: Uporabimo jih lahko kot samostojno malico ali jih nadrobimo in uporabimo kot granolo z jogurtom ali sadjem.
Kaki je naš najljubši zimski sadež, in spodobi se, da ga pripravljamo na 1001 način. Tokrat ga je Barbara pripravila kot slastno malico, ki jo z lahkoto pripravimo tudi za v službo ali šolo.
Italijanski piškoti Amaretti, oziroma ”razpokančki”, ki se vam bodo kar stopili v ustih.
Super enostavni polpetki, ki jih lahko pripravite praktično poleg vsake jedi (no, odsvetujemo, da jih postrežete skupaj s sladico).
Brez juhic nam živeti ni, sploh če so tako fotogenične in okusne, kot je tale!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)