
Pirine palačinke
Če je Pika Nogavička lahko vsak dan jedla palačinke, jih lahko tudi mi! Tokrat na meniju: pirine palačinke brez jajc in mleka.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Ogrejemo pečico na 190°C.
Vse sestavine grobo zmiksamo v multipraktiku. Pustimo počivat 1 uro, da se sestavine med seboj lepo povežejo in dobijo aromo.
Oblikujemo kroglice in jih povaljaj v sezamu, ki smo ga pripravili za dekoracijo.
Falafle položimo na peki papir in jih premažemo z olivnim oljem.
Falafle v ogreti pečici pečemo okoli 30 minut, oziroma dokler niso zlato zapečeni.
Če je Pika Nogavička lahko vsak dan jedla palačinke, jih lahko tudi mi! Tokrat na meniju: pirine palačinke brez jajc in mleka.
Najboljše sladice so tiste, ki jih ne pripravljamo dolgo in se ne pečejo! Take sladice so tudi najbolj nevarne, saj včasih izginejo, še preden jih uspemo dokončati. Predstavljamo vam eno takih sladic.
Mogoče najboljša poletna osvežilna solata, ki jo boste kdajkoli srečali!
Rdeče zelje je pozimi pri nas pogosto na jedilniku, jeseni pa še posebej. Mlado zelje v kombinaciji z jabolki in kostanjem je nekaj, kar res morate poskusiti (in kasneje navdušiti tudi svoje goste) :)!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)