
Polnjena rdeča pesa
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Čebulo nasekljamo in dobro prepražimo, nato dodamo puranje koščke. Počasi pečemo - med pečenjem malce posolimo in popramo.
Medtem, ko se meso peče narežemo korenje in bučke. K mesu prilijemo malce vode, da se ne izsuši.
Ko je meso pečeno, dodamo zelenjavo in do konca začinimo. Uporabimo mešana zelišča, curry in kurkumo ter ščepec paprike v prahu. Kuhamo še približno 10 minut na zmernem ognju in ves čas pridno mešamo.
Na koncu za piko na i dodamo kislo smetano in jed postrežemo.
Kot priloga se odlično poda riž basmati in paradižnikova solata.
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Musaka je tradicionalna balkansko turška jed, ki je fenomenalnega okusa in dopušča veliko mero individualnosti pri pripravi. Mi smo si jo dovolili pripraviti z zeljem.
Naj v vašem domu zadiši po morski hrani, kuhani v belem vinu!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)