Fižolova juha
Okusna in zdrava fižolova juha, s katero boste siti še nekaj ur po obroku.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
V skledo presejemo polnozrnato kamutovo moko, primešamo cimet, pecilni prašek in sol.
V drugo skledo narežemo banani in ju skupaj z limoninim sokom pretlačimo s paličnim mešalnikom, da se rahlo spenita. Medtem mešanjem počasi dodajamo sončnično olje. Nazadnje vmešamo še lešnikovo (mandljeov) pulpo in lešnikov (ovseno, riževo,…) napitek .
Obe mešanici damo skupaj in dobro premešamo.
Testo vlijemo v modelčke za muffine in pečemo v pečici pri 180°C do zlato rjave barve. Dober tek!
NASVET: postrezite jih skupaj s sladoledom, ne bo vam žal. :)
Okusna in zdrava fižolova juha, s katero boste siti še nekaj ur po obroku.
Italijanski piškoti Amaretti, oziroma ”razpokančki”, ki se vam bodo kar stopili v ustih.
Brez juhic nam živeti ni, sploh če so tako fotogenične in okusne, kot je tale!
Ste naveličani klasične italijanske panna cotte z gozdnimi sadeži? Potem je čas za zimsko različico! Zakaj? Ker imamo radi sezonsko (in lokalno). 🙂 V teh deževnih jesenskih dneh naj vam kot Sonce zažari kakijeva panna cotta. Hvala za recept, David!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)