
Juha z lisičkami in krompirjem
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Nasesekljamo čebulo in česen, ohrovt narežemo na trakove, ostalo narežemo na kocke ali manjše kose - cca 1cm.
Na kokosovi maščobi popražemo čebulo, da postekleni. Dodamo česen, ingver, lupinico limone in čili.
Primešamo curry, kumin in miso pasto. Prilijemo nekaj vode, da se vse lepo poveže.
Preostale sestavine dodamo v lonec, prilijemo preostalo vodo in kokosovo mleko. Vse skupaj kuhamo cca 30 minut.
Postrežemo in dodamo nasesekljan peteršilj.
Juhic ni nikoli dovolj, lisičk pa prav tako ne! Pripravite si enostavno juho z lisičkami, ki vam bo ogrelo telo in srce.
Ni nujno, da se s piškoti lahko le pregrešimo! Tile mandljevi piškoti so preprosti (samo 4 sestavine!), okusni, nasitni, povrhu vsega pa jih lahko pripravimo še čisto brez sladkorja.
Poleti je tako vroče, da se nam v Krajčku res ne da kuhati nad vročim ognjem, svoje trebuščke pa raje polnimo o osvežilnimi solatami, kot ja ta.
Kdo pravi, da so sladice brez jajc in mleka nemogoče za pripravo in čisto brez okusa? Naš cheesecake je tu, da enkrat za vselej podre neresnične stereotipe rastlinske prehrane!
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)