Krajčkova knjiga receptov

Domač sirup iz ingverja, limon in meduObjavil BarbaraNi skrivnost, da je ingver super rastlina, ki deluje protivnetno, protibakterijsko in znižuje holesterol. Skupaj v kombinaciji z medom in limono pa je zmagovalna kombinacija v bojih proti raznimi prehladi. Ne verjamete? Pa poskusite! 🙂
Hokaido latteObjavil BarbaraV jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot - zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.
Zlato kurkumino mlekoObjavil NikaKurkuma vsebuje vrsto hranilnih snovi in vitaminov, med drugim vitamin C, vitamin B6, mangan, magnezij, železo, veliko vlaknin in tudi kalij, zato je ta recept pravi mali zaklad, ki vas bo branil pred zimskimi prehladi.
Mandljevo mlekoObjavil NikaRazkrivamo vam skrivnosten recept ''molzenja'' mandljev za pridobivanje čudovitega mandljevega mleka. 🙂
Smoothie proti zamašenemu nosuObjavil NikaAli obstaja še slabši občutek, kot zamašen nos? Večno smrkanje, enormna poraba robčkov in občutek, da vse okoli sebe motimo s svojim pihanjem. Tale smoothie vam bo to težavo hitro odpravil!
Borovničev smoothie z grškim jogurtomObjavil NikaVitaminov ni nikoli dovolj. Naš borovničev smoothie jih je poln, poleg tega pa ima vsebuje še ogromno antioksidantov. Smoothie je lahko odlična in zdrava izbira za zajtrk ali malico.
Bezgova limonadaObjavil NikaPoleti je naše najnujnejše opravilo najti popolno senco, popolno knjigo, in tako v miru preživeti popoldne. Da pa boste tudi dovolj hidrirani, vam tu izdamo še recept za popolno poletno osvežitev - bezgova limonada!
Korenčkov sok z meto in ingverjemObjavil NikaKdo se lahko upre domače narejenemu soku brez dodanega sladkorja, konzervansov in barvil? Mi definitivno ne, vi pa tudi ne, ko boste poskusili ta osvežilni napitek!

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino