fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Promocija naravne kozmetike Butters

Butters je slovenska blagovna znamka ekoloških, naravnih in veganskih kozmetičnih izdelkov. Butters je zgodba o zakladih narave, ki jih nenehno raziskujejo, odkrivajo in z največjo ljubeznijo vključujejo v svoje izdelke. Za vsem tem stoji ekipa mladih raziskovalcev podjetja Kinezika d.o.o. iz Celja, kjer se nahaja njihov razvojni laboratorij in proizvodnja. Ja, tako je! Prav vsi Butters izdelki so razviti in proizvedeni pri nas v Celju.

Ta zgodba se je pričela leta 2013. Zgodba, ki je govorila predvsem o maslih za nego kože celega telesa, na kar nakazuje že samo ime blagovne znamke. Pričeli so z najbolj poznanim karitejevim maslom, kakavovim maslom in mešanico za nego kože proti gubam.

To je bila takrat, danes pa Butters slovi predvsem po široki paleti vonjev sicer ekološkega karitejevega in cupuacu masla. V njihovi liniji se najdejo nevtralne, sadne, sladke, osvežujoče in kremne različice kariteja in cupuacuja, zato lahko na svoje račun pride prav vsak, ki želi svoji koži povrniti vlago, jo nahraniti ter jo narediti mehko in gladko. Butters pa slovi tudi po visoko specializiranem izdelku proti strijam (Belly butter), ki še vedno ostaja njihov najbolj prodajan izdelek.

Butters pa že dolgo ni več znan izključno po maslih za nego kože. Zgodba se je skozi leta širila in danes govori še ostalih skupinah izdelkov za osebno nego. Najbolj ponosni so na maslo za ustnice v okoljevarstvenem stiku in kremo za roke in nohte, saj sta to dva izdelka, ki ju potrebuje vsaka dama. Veseli nas, da nudijo tudi izdelke za najmlajše in posameznike z najbolj občutljivo, tudi atopično kožo.

Deli objavo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!