fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Degustacija konopljinega vina, penine in vermoutha s posestva Sončni raj

Posestvo SONČNI RAJ, med griči vinogradov, stran od mestnega vrveža.

Posestvo SONČNI RAJ, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Vaš obisk pri nas, naj bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti popolnoma drugačen, poseben dan v naravi.

Glede na letna obdobja pa za vas pripravljamo različne delavnice s področja izdelave naravne kozmetike, tinktur … Ker želimo, našim obiskovalcem ponuditi drugačno izkušnjo za vas na našem posestvu izvajamo Ritual hoje po žerjavici, dneve namenjene druženju nežnejšega spola v Rdečem šotoru, jogo v naravi, zipline za odrasle in otroke, ter še veliko več.

www.posestvosoncniraj.si

Konopljino vino

Naše konopljino vino je fermentirana pijača  iz cvetov industrijske konoplje. “Vino” torej ne vsebuje grozdja. Kljub podobnostim z vinom iz grozdja, konopljinega vina uradno  ne smemo klasificirati kot vino, temveč za “fermentirano alkoholno pijačo na osnovi konoplje”.
Izdelki, ki nosijo ime “konopljino vino”, že obstajajo. A vsi vsebujejo vino iz grozdja, ki mu dodajo konopljo. Naše konopljino vino je prvo na trgu, ki vina iz grozdja sploh ne vsebuje.

420 Vermouth

Klasični vermouthi so desertna vina, aromatizirana z zelišči in okrepljena z vinskim žganjem. Naš vermouth 420 temelji na osnovi iz fermentiranega napitka industrijske konoplje. To “konopljino vino”, ki ne vsebuje grozdja, smo okrepili z žganjem in aromatinimi zelišči.

Prijetna zeliščna nota napitka vas premami z izbranimi vonji travnika, svežine citrusov in pelina. Grenki podtoni pokažejo pravo moč zelišč. Le-ti se pomešajo z bogato aromo konoplje , kar ustvari zapeljiv okus. Vermouth 420 slovi po drugačnosti in je namenjen vsem ljubiteljem grenčic.

420 Konopljina penina

Uživajte v harmoniji nežnih mehurčkov in prefinjenega okusa konopljinih cvetov, ki v vaših ustih ustvarjajo čaroben duet.

 

Deli objavo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!