Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Por narežemo na kolute. Olupimo in narežemo krompir. Por in krompir skupaj z jušno kocko kuhamo v 500 ml vode.
Solimo in popramo po okusu. Ko sta krompir in por že razkuhana, lonec odstavimo od ognja. Juho zmiksamo s paličnim mešalnikom, po potrebi še solimo in popramo.
Juha iz pečene zelenjave z rdečo ajdovo kašo
V Krajčku imamo najraje okusne juhe, ki dobro izgledajo, dobro dišijo in so dobre za naše telo. Barbarina zelena juha je polna antioksidantov, vitaminov in mineralov – popolna za krepitev imunskega sistema.
Krajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada… zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Bučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)