fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Zeliščno mazilo kostanj Aelita 60ml

15,00 

Znamka: Aelita

Količina: 60 ml

Proizvajalec: Aelita

Slovensko zeliščno mazilo marljive zeliščarke Mirjam Grilc.

Zeliščno mazilo kostanj 60 ml

Mazilo iz kostanja je odličen v boju proti krčnimi žilami, kar so po ljudski tradiciji vedeli že naši predniki. Divji kostanj namreč pomaga ohranjati zdrav krvni obtok, tudi venski obtok v nogah. Izvlečki iz divjega kostanja pomagajo ohranjati pravilno delovanje krvnega obtoka in ugodno vplivajo na vene in kapilare. Tradicionalno se uporablja za dober pretok krvi v kapilarah. Tradicionalno se uporablja za zmanjšanje občutka težkih nog.

 

Uporaba: Mazilo vtiramo in nežno vmasiramo v noge predvsem zvečer, ko bomo nekaj časa pri miru – tako zagotovimo, da se krema res vpije v našo kožo.

 

Sestavine: oljni izvleček divjega kostanja, čebelji vosek, lanolin.

 

Samo za zunanjo uporabo. Po odprtju hraniti v hladnem in temnem prostoru

 

ZELIŠČNA KMETIJA GRILC

Srce in duša kmetije je zeliščarka Mirjam Grilc, ki se s svojo košaro za zelišča rada potepa daleč proč od naselji visoko v hribih. Poleti se njen delavnik večkrat začne že ob petih zjutraj in traja do devetih zvečer, pozimi pa si vzame čas za pisanje. Ker za resno proizvodnjo potrebuje več, kot lahko nabere po travnikih, je uredila svoj bogat zeliščni vrt in zeliščno kmetijo.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]