
Juha iz rdeče pese
Krajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada… zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Banano pretlačimo, dodamo mandlje in arašidovo maslo. Po želji lahko dodamo žico ali dve sladila.
Sestavine dobro zmešamo, oblikujemo piškote, ki jih na peki papirju pečemo približno 15 minut na 180°C.
Krajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada… zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Večerja za popolni zmenek ali obletnico, za katero se splača malce dlje ostati v kuhinji.
Drobljenec rada pripravim v porcijske skodele.
Tako je že 3/4 serviran v lični embalaži, samo že jogurt na vrhu in obrok je nared.
Še topel drobljenec za hladna jutra ali hladen za malico v šoli/službi/na izletu.
Razkrivamo vam skrivnosten recept ”molzenja” mandljev za pridobivanje čudovitega mandljevega mleka. 🙂
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)