
Polnjena rdeča pesa
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Juhu, zdaj ste prijavljeni.
Banano pretlačimo, dodamo mandlje in arašidovo maslo. Po želji lahko dodamo žico ali dve sladila.
Sestavine dobro zmešamo, oblikujemo piškote, ki jih na peki papirju pečemo približno 15 minut na 180°C.
Tudi vi ne veste, kako pripraviti rdečo peso, da se ne bo na vašem jedilniku spet znašla le kot solata? Za vas smo našli rešitev!
Okusna in zdrava fižolova juha, s katero boste siti še nekaj ur po obroku.
Najboljše sladice so tiste, ki jih ne pripravljamo dolgo in se ne pečejo! Take sladice so tudi najbolj nevarne, saj včasih izginejo, še preden jih uspemo dokončati. Predstavljamo vam eno takih sladic.
Poleg špinače je brokoli ena od redkih vrst zelenjave, ki vsebuje veliko količino koencima Q10, antioksidanta, ki ima preventivno funkcijo pri varovanju srca. Varujte svoje srce, pojejte malo Barbarine brokolijeve juhe. 🙂
Novi dogodki pridejo kmalu.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)