fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Naravno odvajalo z medom HITRO 150g

5,50 

Količina: 150 g

Proizvajalec: Biokor

 

HITRO odvajalo je namenjeno za pomoč pri odvajanju in za čiščenje telesa pred postom.

Naravno odvajalo z medom HITRO 150g

HITRO odvajalo je namenjeno za pomoč pri odvajanju in za čiščenje telesa pred postom. HITRO je učinkovito sredstvo za mehčanje blata in zato blagodejno vpliva tudi pri zlati žili. Kljub temu, da je izdelek popolnoma naraven, ni priporočljivo vsakodnevno in dolgotrajno jemanje, razen v primerih kroničnega zaprtja. Pred dolgotrajnejšim uživanjem se posvetujte z zdravnikom.

 

Uporaba: 2 čajni žlički pripravka HITRO zaužijemo z nekaj tekočine. Čez dan pijte čim več tekočine. HITRO začne delovati čez 5 do 6 ur. Če količina vzetega na zadostuje, lahko naslednji dan odmerek povečate. Pripravek je namenjen čiščenju telesa pred postom in ob zaprtju.

 

Sestavine: pšenični otrobi 65 %, laneno seme 21 %, janež 8 %, cvetlični med 6 %.

 

Blagovna znamka Biokor

Vsi izdelki Biokor so izdelani iz mletih rastlinskih sestavin in so zato okolju prijazni in zdravju neškodljivi.

Leta 1998 sta Anka in Alenka Černec v Beli krajini kupili kmetijo in takrat je podjetje Biokor postalo samooskrbno z zelišči, saj so vsa pridelana in predelana direktno na kmetiji. Od leta 1999 je kmetija prijavljena v ekološko in biodinamično kontrolo. Danes je ponosna nosilka Demeter in ekološkega certifikata. Počasi se je razširili asortima izdelkov še na zeliščne čaje, suho sadje, svetlin, pegasti badelj, itd. . Vse sestavine so pridelane na lastnih površinah v skladu z duhom biodinamike, ter nabrane na dan, ko vsebujejo največ željenih učinkovin.

 

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]