fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Naravni deodorant v sticku Limonska trava 50ml

10,00 

Količina: 50 ml

Proizvajalec: Polja Sivke

Deodorant za nežno kožo, na osnovi sode bikarbone, kokosovega olja in čebeljega voska z eteričnim oljem limonske trave.

Naravni deodorant v sticku Limonska trava 50ml

Deodorant za nežno kožo, na osnovi sode bikarbone, kokosovega olja in čebeljega voska z eteričnim oljem limonske trave. Ne vsebuje aluminijevih soli, alkohola, parabenov, barvil, silikonov, mineralnih olj ali umetnih dišav.

 

Sestavine:Cocois nucifera oil**, cera alba, maydis amylum, sodium bicarbonate, cymbopogon citratus felexous oleum, citral*, limonene*, linalool*.

*sestavine iz naravnih eteričnih olj

** sestavine iz ekološke pridelave

 

Polja Sivke

»Začelo se je leta 2001 z urejanjem domačega vrta, ko mi je Milan, pri katerem sem kupovala različne sadike predlagal naj posadim dva grmička sivke. Sivka? Sivka in naše mrzle zime? Prepričal me je, dva grmička gor ali dol. Naslednjo pomlad sem kupila še 35 grmičkov in čez leto še 45 in ker sem mojo sivko vedno pustila, da odcveti, saj je bila lepa tudi s suhimi cvetovi, so njena semena, ki jih je nosila burja, zrasla v grmičke tudi v najbolj nemogočih kotičkih mojega vrta. Prijateljstvo pa je dajanje in sprejemanje. Dišeče butarice iz sivke, vrečice, blazinice in šopki, ki sem jih ustvarjala in podarjala meni dragim ljudem, ta darila, so sprožila povpraševanje.« – Diana Sedmak, Polja Sivke

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]