fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Zerowaste darilni set

20,00 

Znamka: Dantesmile

Količina:

 

Proizvajalec: Dantesmile in trgovina Krajček

V zadnjem času je vse bolj pomembno, da poskušamo zmanjšati našo uporabo enkratnih izdelkov in začnemo stremeti k trajnosti. Naš darilni paket bo tako omogočal, da svoj ekološki odtis zmanjšamo tako, da začnemo delati na sebi. V paketu boste tako našli štiri bombažne vrečke, v katerih lahko brez težav kupujete sadje in zelenjavo, bambusno zobno ščetko, ter prikupno leseno inovacijo »žlivico«, ki je na eni strani vilica, na drugi pa žlica – tako boste v slovo lahko pomahali plastičnemu priboru, ščetkam in vrečkam za enkratno uporabo.

Zerowaste darilni set

DANTESMILE

Dantesmile je majhno družinsko podjetje z velikimi cilji – je prva linija naravnih izdelkov za dom brez odpadkov v Sloveniji. Pri izbiri njihovih izdelkov so raziskali, katere vrste plastičnih izdelkov in izdelkov za enkratno uporabo morje največkrat naplavlja na naše obale, ter kateri najbolj množično plavajo v naših oceanih. Izbrali so izdelke, ki lahko resnično vplivajo na lepši jutri. Ljudi želijo prebuditi in seznanjati z alternativami za plastične izdelke za enkratno uporabo.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!