fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Vino Colja Fantasia belo 0,75l

17,00 

Znamka: Colja

Količina: 0,75 l

Proizvajalec: Vina Colja

Fantasia belo je zvrst vina, kjer se prepletata sorti Sauvignon in Chardonnay, negovani v barrique sodih.

Vina Colja vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna.

Vino Colja Fantasia belo 0,75 l

Fantasia belo je zvrst vina, kjer se prepletata sorti Sauvignon in Chardonnay, negovani v barrique sodih. Prva sorta vdahne vinu mladostniško divjost, medtem ko ga druga umiri in dopolni s svojo eleganco. Vino je slamnato rumene barve in polnega, gladkega okusa, ki ga zaokrožuje prijetna svežina.

 

Vina Colja

Vina Colja so raznolika. Nekatera vas prepričajo s čarobnostjo in eleganco, druga nagovorijo drzno in igrivo. Za vsa pa je značilno, da so harmonična in prijetna. Polnost njihovih vin prebudi čute in njihova razkošna aroma popelje v nepozabno doživetje. Cuvée je vino, ki v sebi združuje dve sorti ali več. Pametna kombinacija omogoči, da se različne sorte med seboj dopolnjujejo in zaplešejo ples, ki ponese v celovito izkušnjo. Dober vinar previdno in spretno spaja različne sorte, tako da plemenitijo druga drugo.

S tradicionalno vzgojo in manjšo obremenjenostjo vinske trte Vina Colja iz Vipavske doline pridelujejo grozdje najvišje kakovosti. Tako je tudi vino. Njegov edinstven značaj med drugim omogočajo klimatske razmere, saj se pri nas prepletata mediteranski in celinski vpliv. Svoje doda tudi značilna burja. S kratkimi in močnimi sunki grozdju vdahne odločnost.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!