fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Sava v Sloveniji – kajakaški vodnik

25,00 

Količina: 1 izvod

Avtor: Rok Rozman

Prvi kajakaški vodnik po vseh 251 kilometrih slovenske Save.

Sava v Sloveniji – kajakaški vodnik

 

Vodnik zajema celoten tok reke Save v Sloveniji. Njenih 251 kilometrov vključno s Savo Bohinjko in Savo Dolinko je razdeljenih v 16 etap, ki vam bodo za veslanje večinoma vzele le pol dneva, drugo polovico pa lahko namenite spoznavanju zanimivosti ob reki, saj je kajakaštvo veliko več, kot le povezovanje zavesljajev. Na ta način se lahko spoprijateljite z našo najdaljšo reko v eni sezoni, lahko pa se podviga lotite tudi v enem zamahu in iz Bohinja ali Podkorena do Jesenic na Dolenjskem priveslate v enem tednu.

V vsakem primeru je 7 etap primernih za popolne začetnike, veslače v kanujih in suparje, le 3 etape so rezervirane za prekaljene kajakašice in kajakaše. Vseeno pa bodo slednji, vajeni kratkih adrenalinskih odsekov divje vode, uživali v spoznavanju novih delov reke in predvsem novih krajev, ljudi, pokrajin in samih sebe.

Sava je kot tista punca v srednji šoli, ki je zaradi sramežljivosti in zmernosti ni nihče opazil. Ko smo se znoreli in dojeli kaj v življenju res šteje, pa smo se vsi borili zanjo, a je bila že srečno oddana. Spoznajte jo, preden bo prepozno.

Avtor: Rok Rozman
Založnik: Zavod Leeway Collective

Leeway Collective: https://leeway-collective.com/

Balkan River Defence: The Sava Story

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]