Krajčkova knjiga receptov

RatatouilleObjavil NikaZ vami preprosto moramo deliti ta božanski ratatouille, ki smo ga naredili za vikend! Verjemite, res se splača malce dlje ''viseti'' v kuhinji! Za še bolj slasten rezultat vam priporočamo, da uporabite ekološko zelenjavo brez pesticidov iz naše trgovinice.
Veganski tatarski biftekObjavil rolandVeganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Pastinakova juhaObjavil rolandPastinak je sladka, škrobnata zimska korenovka in je zdrava zamenjava za krompir - je odličen vir vlaknin, vitaminov in hkrati vsebuje malo kalorij.
Bučna hokaido juhaObjavil rolandBučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Domača juha iz koprivObjavil NikaBrez juhic nam živeti ni, sploh če so tako fotogenične in okusne, kot je tale!
Korenčkova juhaObjavil NikaKar nasmeh se nam nariše na obrazu, ko vidimo to čudovito oranžno kremno juhico, ki ni le zelo dobra, ampak je tudi prava vitaminska bomba.
Štruca iz rjave leče z dimljenim tofujemObjavil NikaLeča je ena tistih sestavin, ki je mi osebno ne moremo prehvaliti- tako vsestranska in tako okusna! Si upate poskusiti tole mojstrovino, narejeno iz te super stročnice?
Odlične bučke s siromObjavil rolandZmagovalna kombinacija, ki je ni nikoli dovolj - sveže bučke in vedno aktualni sir!

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino