Print Options:

Hokaido latte

Za število oseb1 porcijaSkupni čas20 min

V jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot - zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.

 3 žlice bučnega pireja
 200 ml rastlinskega napitka
 ½ žličke kardamoma
 ½ žličke vanilije
 ½ žličke arašidovega masla
 Sladilo po okusu
 200 ml skuhane kave
1

Najprej pripravimo bučni pire. Bučo skuhamo v manjši količini vode. Ko je skuhana odcedimo vodo in bučo gladko pretlačimo. Medtem skuhamo 200 ml kave.

2

V kozici segrejemo poljubni rastlinski napitek, ki mu dodamo vse preostale sestavine, razen kave.

3

Mešanico premaknemo v blender in zblendamo, da se speni.

4

V skodelici nalijemo skuhano kavo in prelijemo s kremasto bučno peno.