Naslov recepta že vse pove - mi lahko dodamo le, da sigurno ne boste pojedli le enega kosa.
Prvo zmeljemo mandlje in ovsene kosmiče v fino moko, dodamo agavo in kokosovo olje. Dobro premešamo. Razporedimo v model za pite ali pekač za torte in oblikujemo približno 3 cm visok rob (model uporabljen v receptu je bill premera 20 cm). Postavimo v hladilnik in se lotimo priprave čokolade.
Čokoladno plast pripravimo tako, da stopljenemu kokosovemu olju vmešamo kakav v prahu in agavin sirup. Z metlico premešamo in enakomerno prelijemo po osnovi. Postavimo v hladilnik za toliko časa, da se čokolada strdi.
Za bananin nadev v mešalniku najprej premešamo indijske oreščke v moko, dodamo kokosovo olje, limonin sok in na koščke narezani banani. Dobro premešamo in razporedimo prek čokoladne plasti.
Torto postavimo v hladilnik za dobro uro, da se nekoliko strdi.
Servirajte hladno!