fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Ožepek zeliščne kapljice Aelita 50ml

9,00 

Znamka: Aelita

Količina: 50 ml

Proizvajalec: Aelita (Zeliščna kmetija Grilc)

Slovenske zeliščne kapljice marljive zeliščarke Mirjam Grilc.

Ožepek zeliščne kapljice 50 ml

100 % naravne zeliščne kapljice ožepka. Z ožepkovim poparkom zdravimo kašelj, oslovski kašelj, astmo, bronhitis, katar zgornjih dihalnih poti in vnetje sečil. Krepi, uravnava delovanje želodca, zmanjšuje krče v prebavilih. Deluje blago pomirjevalno in normalizira krvni obtok. Najbolj pa je znan po tem, da čisti kri. Uravnaval naj bi še krvni tlak, krepil srce, pomagal pri oslabelosti po dolgi bolezni, krepil koncentracijo in spodbujal živčni sistem.

Dalmatinci pravijo, da je ožepek njihovo skrivnostno zelišče, ki mu gre zahvala za močno spolno slo, ki jo premorejo. Zaradi ‘izopa’, pravijo, nimajo nikakršnih težav s potenco, tudi tisti, ki niso več najmlajši.

 

Sestavini: ožepek, domače žganje 40 %

 

Priprava: Uživamo 2-3 krat dnevno 30 kapljic v vodi ali čaju. Po odprtju hraniti v hladnem in temnem prostoru. Hraniti izven dosega otrok

 

ZELIŠČNA KMETIJA GRILC

Srce in duša kmetije je zeliščarka Mirjam Grilc, ki se s svojo košaro za zelišča rada potepa daleč proč od naselji visoko v hribih. Poleti se njen delavnik večkrat začne že ob petih zjutraj in traja do devetih zvečer, pozimi pa si vzame čas za pisanje. Ker za resno proizvodnjo potrebuje več, kot lahko nabere po travnikih, je uredila svoj bogat zeliščni vrt in zeliščno kmetijo.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]