fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Naravno trdo oljčno milo Baby 50g

2,10 

Ni na zalogi

Količina: 50 g

Proizvajalec: Polja Sivke

Oljčno milo za občutljivo kožo z izvlečkom kamilice Diane Sedmak. Slovensko, domače, narejeno z ljubeznijo za naše najmlajše.

Naravno trdo oljčno milo Baby 50 g

Oljčno milo za občutljivo kožo z izvlečkom kamilice Diane Sedmak.

  • Slovensko
  • domače
  • narejeno z ljubeznijo za naše najmlajše.

 

Sestavine: sodium olivate, sodium palmate, sodium cocoate, chamomila recutita flower extract, sucrose, coco glucoside, stearic acid, sodium coco sulfate, menthol, rocopheryl acetate.

 

Polja Sivke

»Začelo se je leta 2001 z urejanjem domačega vrta, ko mi je Milan, pri katerem sem kupovala različne sadike predlagal naj posadim dva grmička sivke. Sivka? Sivka in naše mrzle zime? Prepričal me je, dva grmička gor ali dol. Naslednjo pomlad sem kupila še 35 grmičkov in čez leto še 45 in ker sem mojo sivko vedno pustila, da odcveti, saj je bila lepa tudi s suhimi cvetovi, so njena semena, ki jih je nosila burja, zrasla v grmičke tudi v najbolj nemogočih kotičkih mojega vrta. Prijateljstvo pa je dajanje in sprejemanje. Dišeče butarice iz sivke, vrečice, blazinice in šopki, ki sem jih ustvarjala in podarjala meni dragim ljudem, ta darila, so sprožila povpraševanje.« – Diana Sedmak, Polja Sivke

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]